Epidemia de coronavirus pune în pericol nu doar viața oamenilor dar și economia la nivel global. În acest context, instituțiile de învățământ și tot mai multe companii s-au confruntat deja cu pierderi de vânzări, sau, în cel mai rău caz – întreruperea activității pe un termen nedeterminat. Pentru a răspunde nevoii de continuare a activității, Xontech Systems oferă versiunea de Business Avaya Spaces absolut gratuit tuturor instituțiilor de învățământ și organzațiilor non-profit, până la 31 august curent.

Această ofertă gratuită Avaya Spaces, oferă utilizatorilor conferințe audio și video pentru până la 200 de participanți, spații de chat permanente și partajare de fișiere, accesibile dintr-un browser sau o aplicație mobilă.

Avaya, o companie internațională în domeniul tehnologiilor informaționale, partener Xontech Systems, a monitorizat îndeaproape epidemia de coronavirus care afectează atât de multe persoane din întreaga lume. Principala atenție este și ar trebui să fie pe limitarea raspândirii bolii, cu toate acestea impactul asupra mediului educațional, întreprinderilor și organizațiilor este, de asemenea, semnificativ. XONTECH Systems în parteneriat cu Avaya contribuie la dezvoltarea mediului educațional și de business, cu tehnologiile inovative de comunicare și colaborare, oferind sustinerea pentru menținerea activității pe timp de criză.

Pentru a reduce impactul negativ asupra studiilor și activității companiilor este necesar să fiți la un click distanță de studenții, colegii și partenerii dvs.

În acest context, Xontech Systems se alătură acțiunilor de solidaritate în lupta împotriva epidemiei și oferă versiunea de Business Avaya Spaces absolut gratuit tuturor instituțiilor de învățământ și organzațiilor non-profit.

În cazul în care consdierați că funcționalitățile soluției ar putea să vă ajute instituția, organizația, puteți afla mai multe depre soluție aici, iar pentru a profita de ea vă rugăm să vă înregistrați aici.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a începe utilizarea platformei Avaya Spaces gratuit sau transmiteți această informație către cine considerați că ar putea beneficia de ea. Împreună putem ajuta să facem diferența în viața celor afectați de focarul de coronavirus.