Despre companie

Xontech Systems este un integrator de sisteme de securitate informațională ale producătorilor internaționali, lideri de piață în categoria lor. În Republica Moldova, Xontech Systems este generatorul de dezvoltare a domeniului de securitate cibernetică și lider de piață în acest segment, cu exclusivitate pe multe dintre soluțiile oferite.

Echipa Xontech Systems

Misiunea noastră este să este să ajutăm întreprinderile să treacă la un nou nivel de digitalizare și securizare informațională

Xontech Systems asigură ciclul complet de securitate informațională, de la diagnosticare, creare arhitectură de soluții necesare, implementarea acestora la toate nivelurile și oferirea de servicii de mentenanță (post-vânzare).

 

Portofoliul de soluții cuprinde: soluții de Cybersecurity&Protection; soluții de Data Protection & Classification; NGFW & AWAF; SIEM & Data Security & Correlation; Vulnerability Management; Back-up, archiving, restore, disaster recovery; MFA, PAM, IAM; MDM, UEM; Point-to-Point Encryption; Application Delivery Management; IT Management, Network Security Policy, Monitoring& Inventory.

 

Oferim soluții de securitate informațională cu implementare garantată la toate nivelurile.

 

De ce Xontech Systems este partenerul de încredere în asigurarea securității informaționale:

 

  1. Noi stăm la baza formării conceptului de securitate cibernetică pe piața din Republica Moldova. Am promovat și crescut gradul de conștientizare a importanței securității informaționale.
  2. Avem relații de încredere dezvoltate cu producătorii internaționali lideri de piață, în soluții de securitate informațională.
  3. Dispunem de expertiză locală confirmată prin sute de proiecte implementate.
  4. Avem certificări internaționale, unice pe piața din Moldova, pe anumite soluții de securitate informațională.
  5. Am dezvoltat relații de încredere cu clienți, companii mari, în special în segmentul bancar, pe piața din Moldova.
  6. Ne implicăm cu maximă seriozitate și dedicație la fiecare proiect, așa încât asigurăm tot ciclu de securitate, de la diagnostic, creare arhitectură de soluții necesare, implementarea acestora și oferire servicii de mentenanță.