Despre companie

Viitorul este deja aici. Trăim experiențe tehnologice avansate care acum câteva luni erau abia în faza de dezvoltare. Nivelul de pregătire tehnologică și digitală a companiei dvs. este cheia de acces într-o lume a business-ului în care toți stau cu piciorul pe accelerator. Noi la Xontech Systems trăim și respirăm cu tot ce se întâmplă în domeniul tehnologiilor informaționale și dezvoltăm o piață a serviciilor în acest domeniu.

Venim cu soluția optimă pentru necesitățile IT ale firmelor moderne.

De 10 ani studiem diverse cazuri cu care se confruntă companiile din țară și de peste hotare și identificam cele mai bune soluții alături de experți internaționali. Am soluționat probleme de atacuri cibernetice, de digitalizare a companiilor, de standardizare a proceselor, iar pasiunea cu care abordam fiecare caz în parte și îndeplinirea responsabilităților față de clienți ne oferă încrederea ca suntem buni în tot ceea ce facem.

 

Puteți oricând miza pe echipa Xontech Systems pentru a vă ridica nivelul de performanță a companiei prin recepționare de consultanță, certificare și implementare a sistemelor IT.

 

Serviciile Xontech System nu se rezumă la oferirea unor produse IT, ci cuprind urmărirea întregului proces al implementării.

 

Oamenii noștri sunt resursa dvs. către îmbunătățirea sistemelor interne ale companiei dvs. Serviciile de tip training și cursurile de perfecționare pe care le oferim fac ca valoarea serviciilor oferite să fie la cel mai înalt nivel, iar clienții să rămână cartea noastră de vizita.

 

Misiunea noastră este sa ajutăm profesioniștii și companiile să exceleze în ceea ce fac prin de a oferi servicii cât mai complexe care inspiră încredere, siguranță și îmbunătățire continuă.

În domeniul serviciilor de consultanță, Xotech Systems este partener de încredere a companiilor internaționale precum: TUV Austria si PECB.

 

 

Obiectivele noastre:

  • Să îmbunătățim sistemele interne ale cât mai multor companii din țară și de peste hotare;
  • Să atingem o rata de succes de 100% a proiectelor implementate;
  • Să ajutăm companiile și profesioniștii să îți crească și îmbunătățească business-ul;
  • Să devenim alegerea numărul 1 în integrarea sistemelor informaționale, în auditul și certificarea managementului calității;
  • Să continuam ritmul accelerat de dezvoltare a pieței tehnologiilor informaționale prin lansare de noi soluții;
  • Să fim și în continuare partenerul de încredere și suportul tehnic al companiilor care aleg să colaboreze cu noi.