Xontech Cybersecurity Day

La data de 9 noiembrie 2022, Xontech Systems vă invită la Conferința Națională – Xontech Cybersecurity Day care se va desfășura la Radisson Blu, Leogrand Hotel, sala Convention Center. La eveniment vor participa peste 10 producători internaționali în securitate cibernetică, lideri de piață în segmentul lor – Forcepoint, Digital Guardian, Boldon James, F5, Riverbed, CyberRes, Certes Network, PaloAlto, OneSpan, Ivanti, SealPath.

După o pauză de 2 ani în organizarea unui eveniment major în securitate cibernetică în Republica Moldova, Xontech Systems a considerat de responsabilitatea sa să readucă în atenția societății, mediului public și privat importanța securității informaționale și cât de vitală este protecția datelor în mediul de activitate actual.

Xontech Cybersecurity Day este o platformă de comunicare, colaborare și schimb de experiență importantă între marii producători internaționali și instituțiile publice, companiile private de pe piața din Moldova. Cele mai importante inovații, cercetări, soluții vin din partea marilor producători internaționali. În cadrul evenimentul, experții internaționali vor împărtăși cu publicul cele mai bune practici de aplicat pentru fiecare nivel de securitate informațională.

Evenimentul se adresează tuturor părților care se confruntă, dar și celor care vor să prevină riscurile și amenințările cibernetice care au loc zi de zi.

Evenimentul va cuprinde 12 blocuri informaționale dedicate producătorilor care vor include discuții aprofundate despre provocările reprezentate de securitatea cibernetică, prezentări de soluții avansate de securitate, prezentarea celor mai bune practici de implementat, un panel de discuții cu întrebări și răspunsuri și o tombolă cu premii speciale.

Principalele subiecte abordate în cadrul Conferinței:

  • Igiena cibernetică.
  • Măsuri minime de securitate necesare oricărei companii.
  • Riscurile tranziției spre digitizare.
  • Cât de vitală este protecția datelor în mediul de afaceri actual.

Evenimentul este gratuit și necesită înregistrare în prealabil. Mai multe detalii și înregistrarea aici.