Organizațiile se confruntă acum cu noi provocări și atacuri cibernetice în noul peisaj economic, impuși cu toții să lucrăm de la distanță.

Astfel, creșterea vulnerabilității organizației la atacurile ciberneticei sunt inevitabile (deja avem zilnic zeci de mii de companii afectate). Despre aceasta nu se vorbește cu voce tare, fiecare companoe preferă să mențină în taină problemele cu care se confruntă pentru a nu afecta imaginea companiei. Dar acest lucru nu înseamnă că, mâine afacerea dvs. poate deveni ținta unor atacuri care să perturbeze activitatea companiei și așa dezechilibrată.

Cu toate acestea, câteva bune practici, simplu de implimentat a produselor de securitate, sunt o soluție la îndemână ca afacerea să progreseze în continuare fără careva impedimente.

Infractorii online au început să abuzeze de situația actuală  folosind  atacuri de e-mail tematice CO VI D- 19  , phishing, spam, de criptare a datelor și pierderea lor sau remunerearea cu sume enorme de bani, sau atacuri de tip mining care folosesc fiecare echipament pe post de sursă tehnologică și producție pentru atacatori.

Aceste atacuri se hrănesc cu frica noastră actuală de  situație, ceea ce  duce la tendința de a nu gândi de două ori înainte de a face click pe link-uri sau atașamente de e-mail .

 

Dependența noastră de tehnologie în viața de zi cu zi ne expune la noi tipuri de riscuri. Prin urmare, în această perioadă, securizarea IT este crucială în construirea rezistenței împotriva peisajului amenințării, chiar și atunci când viitorul se simte incert.

 

Drept urmare, un prim pas care trebuie facut este securizarea stațiilor de lucru, a poștei corporative sau personale, a serverilor de aplicație și inclusiv a telefoanelor mobile, toate gestionate dintr-o singura consolă a solutiei ”F-Secure PSB

 

Mai multe detalii puteți afla în cadrul webinar-ului gratuit care va avea loc la data de 7 mai, ora 11:00, sau contactând echipa XONTECH Security.

Înregistrare la webiar aici