whoitelogo

Webinar: Mobile Iron – Zero Trust Environment, 15 mai, ora 11:00

În condițiile actuale, de adaptare cu munca la distanță, tot mai multe companii s-au confruntat dificultăți în accesarea securizată a infrastructurii companiei.

Și pentru că luarea deciziilor nu așteaptă, de cele mai dese ori angajații accesează resursele companiei în ideea ce nimeni nu ar mai putea prelua conexiunea.

În așa mod, creșterea vulnerabilităților organizației este inevitabilă.

Iar dacă mai sunt companii care nu conștientizează riscurile la care se supun permițând accesarea de soluții , aplicații, fișiere ale companiei de pe dispozitive mobile personale, sau de la serviciu fără a dispune de soluții de securitate, atunci aflați că doar în 2019 atacurile cibernetice au atins un record istoric, iar 2020 pare să fie un an al provocărilor, cu creșteri masive de amenințări. Mai mult decât atât, 82% din angajați accesează resursele companiei de pe dispozitive mobile, iar 1 miliard de fișiere se stochează în Dropbox, la fiecare 24 ore.

Acum este momentul și perioada când trebuie să analizați mai multe soluții care vă pot oferi un mediu sigur de securitate a datelor și de acces de oriunde, fie de la distanță, ori de la locul de muncă.

Mobile Iron este una din cele mai mature soluții de Securitate pentru dispozitivele mobile și de tip endpoint.

Mobile Iron vă oferă cea mai complexă soluție de tip UEM, EMM și MDM. Aceasta vă permite să divizați infrastructura sau să creați un mediul de tip “ZERO Trust”. Soluțiile Mobil Iron separă informațiile personale de cele de tip business ca să puteți utiliza sigur același dispozitiv în scopuri personale cât și pentru lucru. În acest mod puteți gestiona rapid și ușor aplicațiile, drepturile de acces și de utilizare, drepturile de descărcare și instalare, poziționarea pe hartă și criptarea oricărei informației de la distanță.

Ce veți afla la webinar?

  • Cine este Mobile Iron și de ce avem nevoie de o astfel de soluție?
  • Cum putem securiza organizația printr-o conexiune securizată, criptată și accesibilă de oriunde.
  • Scenarii și exemple de implimentare a soluțiilor în infrastructuri reale.

DEMONSTRAȚIE Live:

  • Lucrați de la distanță folosind telefoanele mobile sau PC-urile/Laptopurile;
  • Securizați accesul la aplicațiile de pe telefon și PC conectându-vă la ele de la distanță;
  • Separarea infomației: personal & business de pe telefoanele/PC-urile personale ale utilizatorului.

Prezentarea va fi ținută în limba rusă.
Webinar-ul este gratuit. Participarea necesită înregistrare în prealabil.

Înregistrare aici