YubiKey Seria 5

YubiKey 5 NFC

YubiKey 5C NFC

YubiKey 5C

YubiKey 5 Nano

YubiKey 5C Nano

YubiKey 5Ci

YubiKey 5 Experience Pack

€50 EUR
€55 EUR
€55 EUR
€60 EUR
€65 EUR
€75 EUR
De la €300 EUR

YubiKey 5 NFC

USB-A, Near Field Communication (NFC)

YubiKey 5C NFC

USB-C, Near Field Communication (NFC)

YubiKey 5Ci

USB-C, Lightning

YubiKey 5 Experience Pack

USB-A, USB-C, Near Field Communication (NFC), Lightning

Caracteristici Yubikey

Convenabil și portabil: YubiKey 5 NFC se potrivește cu ușurință în calitate de breloc, făcându-l comod de transportat și utilizat oriunde te duci, asigurând accesul sigur la conturile tale în orice moment. Pur și simplu conectează-l prin USB-A sau atingeți dispozitivul cu NFC pentru a te autentifica.

 

Compatibilitate versatilă: acceptat de conturile Google și Microsoft, managerii de parole și sute de alte servicii populare. Funcționează cu Windows, macOS, ChromeOS și Linux.

 

Multi-protocol: YubiKey 5 Series este cea mai versatilă cheie de securitate care acceptă mai multe protocoale de autentificare, inclusiv FIDO2/WebAuthn (cheie de acces legată de hardware), FIDO U2F, Yubico OTP, OATH-TOTP, OATH-HOTP, Smart card (PIV) și OpenPGP.

 

Durabil și fiabil: design de înaltă calitate și rezistent la manipulare, apă și strivire. Nu sunt necesare baterii sau conectivitate la rețea, oferind autentificare fiabilă fără timp de nefuncționare. Fabricat în siguranță în SUA și Suedia.

 

Aplicația Yubico Authenticator – Compatibilă cu cea mai sigură aplicație de autentificare pentru dispozitive mobile și desktop. 

Beneficii:

YubiKey 5 NFC este mică, dar puternică. Cu dimensiunile compacte și tehnologia NFC, poți avea întreaga ta securitate în palma mâinii. Autentificarea cu o singură atingere devine acum realitate, asigurîndu-te că doar tu ai acces la informațiile tale.

Indiferent de platforma ta preferată, YubiKey 5 NFC este alegerea universală. Cu suport pentru o gamă largă de servicii online, cum ar fi Google, Facebook, Dropbox și multe altele, YubiKey 5 NFC face integrarea ușoară și protejează fiecare aspect al vieții tale digitale.

Cu YubiKey 5 NFC, poți spune adio parolelor nesigure și autentificărilor complicate. Protejează-ți identitatea online și evită riscurile de securitate asociate cu parolele uzuale. YubiKey oferă o soluție simplă și eficientă pentru a-ți păstra informațiile personale în siguranță.

Nu ai nevoie de experiență tehnică pentru a beneficia de toate avantajele YubiKey 5 NFC. Cu o configurație simplă și interfață intuitivă, cheia ta de securitate devine partenerul perfect în lumea digitală.

Ofertă Exclusivă:

Comandă acum și beneficiază de o ofertă exclusivă! Primești nu doar YubiKey 5 NFC, ci și acces la un ghid detaliat despre cum să-ți optimizezi securitatea online. Cu fiecare comandă, investești într-o experiență digitală sigură și fără griji.

 

Transformă-ți experiența online cu YubiKey 5 NFC – Cheia ta Universală pentru Securitatea Online! Comandă acum și asigură-te că fiecare atingere digitală este una securizată și de încredere.

Instrucțiuni de configurare:

  1. Log in. Conectați-vă la serviciul pe care doriți să-l securizați și verificați dacă acceptă cheile de securitate.
  2. Accesați setările de Securitate. Urmați instrucțiunile pentru a vă înregistra YubiKey conectându-l pe dispozitiv.
  3. Sunteți gata. Acum sunteți gata să utilizați Yubikey. Nu uitați să înregistrați o cheie de rezervă în caz de pierdere sau furt.

Standarde

Caracteristici: Full-featured, multi-protocol

Funcții de Securitate: WebAuthn, FIDO2 CTAP1, FIDO2 CTAP2, Universal 2nd Factor (U2F), Smart card (PIV-compatible), Yubico OTP, OATH – HOTP (Event), OATH – TOTP (Time), OpenPGP, Secure Static Passwords

Certificari: FIDO Universal 2nd Factor (U2F), FIDO2, IP68

Specificații criptografice: RSA 2048, RSA 4096 (PGP), ECC p256, ECC p384

Formular de comandă:

Accesând butonul îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt deacord cu politica de confidențialitate.