Horion M5APro

Horion M5APro 65-inch

Horion M5APro 75-inch

Horion M5APro 86-inch

Horion M5APro 96-inch

€50 EUR
€55 EUR
€55 EUR
€60 EUR

Bun venit pe platforma revoluționară Horion 75M6APro, un produs dedicat întâlnirilor și colaborării corporative. Descoperă caracteristicile avansate care transformă modul în care interacționezi în mediul de afaceri.

Descoperă Performanța Profesională cu Sistemul Certificat Google și Zoom:

Ține-ți întâlnirile la un nivel superior și transformă fiecare prezentare într-un spectacol captivant cu sistemul certificat Google și Zoom. Fiecare detaliu a fost perfect optimizat pentru a asigura o experiență profesională extraordinară.

Certificare Google (EDLA): Completează întâlnirile în cel mai profesionist mod posibil.

Certificare Zoom: Detaliile audio și video sunt prezentate într-un mod minunat.

Sistem Android 13.0 integrat și opțional cu modul computer OPS (Windows 11). Comută liber pentru a satisface diverse nevoi de utilizare.

CPU Octa-core, 8GB RAM+128GB ROM pentru viteză rapidă și spațiu generos de stocare.

Descoperă Senzația Vizuală și Auditivă Inegalabilă

Experimentează claritatea și detaliile remarcabile cu rezoluția 4K. Fiecare imagine prinde viață, oferindu-ți o experiență vizuală uluitoare în fiecare detaliu.

Fă cunoștință cu claritatea extremă și detaliile remarcabile oferite de rezoluția 4K. Fiecare imagine devine viu colorată, oferind o experiență vizuală uluitoare în fiecare detaliu.

Îmbinând estetica cu rezistența, rama de aluminiu unică în culoarea de armă, cu suprafață oxidată, adaugă nu doar o textură fină, ci și o rezistență excelentă la intemperii. Horion 75M6APro nu este doar un ecran – este o operă de artă tehnologică.

Descoperă avantajele camerei AI de 48 MP, cu un unghi orizontal de 102°. Compatibilă cu diverse platforme de videoconferințe, această cameră aduce fiecare detaliu la viață și susține localizarea sunetului pentru a se concentra întotdeauna pe vorbitor.

Microfonul cu 8 array-uri, cu recunoaștere la distanță de 12 metri și reducerea inteligentă a zgomotului, aduce calitatea sunetului la un nivel superior. Fiecare apel devine o experiență clară și captivantă.

Tablă Interactivă: Experimentează Creativitatea ta cu

Tabla Descoperă o experiență de lucru și prezentare reinventată!

Cu un cadru de atingere infraroșu de înaltă precizie, această tablă oferă precizie fără egal, permițând-ți să colaborezi cu până la 40 de atingeri simultane.

Scrie cu eleganță și rapiditate datorită preciziei ridicate și întârzierii ultra-scăzute.

Ia controlul total asupra prezentărilor tale, adăugând o notă personală cu penița, schimbând culorile pentru a evidenția idei și transformând fiecare prezentare într-o operă de artă interactivă.

4K UI

Calitatea imaginii 4K

Explorare fără Frontiere: Descoperă Transmiterea Avansată

Revolutionează modul în care partajezi și transferi informații cu funcționalitățile de transmitere avansată oferite de Horion 75M6APro. Indiferent de scenariu, acesta aduce tehnologia de vârf în mijlocul activităților tale.

  • Module integrate infraroșu, NFC și senzor de lumină.
  • Port frontal bidirecțional Type-C, suport pentru încărcare ultra-rapidă de 60W.
  • Screen mirroring fără fir, fără a fi nevoie de instalare de drivere, compatibil cu Wi-Fi 6 pentru viteză crescută și transmitere mai sigură.

Descoperă tehnologia care te ajută să fii mai productiv, să partajezi idei și să rămâi conectat într-un mod avansat.

Descoperă O Nouă Dimensiune a Afișajului cu Display-ul Avansat al lui Horion 75M6APro!

În călătoria ta spre inovație și performanță, Horion 75M6APro aduce un display avansat care transformă fiecare imagine într-o experiență captivantă. Iată cum tehnologia avansată se întâlnește cu funcționalitățile utile:

  • Motor de procesare a imaginii de înaltă definiție, cu tehnologii precum compensarea mișcării și afișarea de precizie punct-la-punct.
  • Funcție de ieșire a imaginii în timp real către dispozitivele externe.
  • Pagină de bun venit personalizată și aplicații precum WPS Office pentru eficiență sporită în comunicare.

3840×2160

Rezoluție ultra-înaltă

178°

Unghi vizual larg

4K UI

Gamă de culori largă

Accesorii la Comandă

Pix inteligent

Dispozitiv de reflecție a ecranului

Cameră

Microfon

OPS

Stativ mobil

Expediază o solicitare

Accesând butonul îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt deacord cu politica de confidențialitate.