Xontech Systems

Cine e gata să își piardă banii, afacerea sau chiar identitatea? Punem pariu că nimeni.

Pe măsură ce mediul digital evoluează, riscurile asociate securității cibernetice cresc exponențial, iar pierderea unei afaceri din cauza lipsei de viziune it și securitate informațională este mai mult decât reală. Există o mulțime de cazuri demonstrate de pierderi de afaceri sau de recuperări dificile din cauza breșelor de securitate, dar există și mai multe cazuri necunoscute din același motiv.

Securitatea informațională nu vizează doar specialiștii din IT, nu se referă doar la companiile mari, iar riscurile nu țin doar de atacurile din partea infractorilor cibernetici. Deși e destul de complicat să fiți în pas cu tendințele în ceea ce privește sistemele de protecție, este recomandat cel puțin să vă educați să respectați o igienă cibernetică. Partea mai complicată care se referă la dezvoltarea unui plan sănătos de protecție cibernetică adaptat necesităților exacte ale domeniului dvs. de activitate este de responsabilitatea noastră, a specialiștilor din domeniu.

A avea un partener de încredere în securitate informațională este un “must have” pentru orice afacere. Asta pentru că dispuneți aproape la sigur de infrastructură it în companie, de sisteme informaționale, de un serviciu web prin care faceți vânzări, de poștă electronică, de servicii cloud, dispozitive mobile care se conectează de la distanță, etc.

Știm cu certitudine că aveți nevoie cel puțin de măsuri minime de securitate informațională.

Cum lucrează Xontech Systems și de ce este important să aveți un partener de încredere în acest domeniu?

  1. În primul rând punem accent pe diagnosticare pentru a vă oferi o analiza clară a nivelului la care se află compania dvs. din punct de vedere a securității cibernetice. Această imagine de ansamblu vă permite să înțelegeți ce aveți deja și unde vă sunt breșele de securitate. Putem aplica la această etapă mai multe metode, începând de la simple discuții, până la pentestinguri care simulează atacuri cibernetice cu scopul de a identifica găurile de securitate la sistemele companiei.
  2. La etapa următoare vă facem design și planificare de arhitectură de soluții de securitate minimum sau complet necesare și adaptate exact domeniului de activitate ca să fiți conform standardelor, să aveți datele și infrastructura protejată.
  3. În baza designului, creăm planul de investiții pentru sistemele de securitate informațională.
  4. Inițiem proiectele, implicând angajații responsabili din companie.
  5. Integrăm sistemele de securitate recomandate și alese, astfel încât totul să fie funcțional.
  6. După integrarea sistemelor, echipa noastră de tehnicieni vă vor asigura cu suport și mentenanță ca să fiți sigur că totul este în siguranță, conform regulamentelor și că orice mică amenințare poate fi prevenită și soluționată.
  7. Anual avem grijă să faceți actualizări la soluțiile integrate și vă recomandăm soluții noi în funcție de necesitățile domeniului dvs.

Pe final haideți să detronăm un mit, acela că securitatea cibernetică este costisitoare de implementat și întreținut.

Având în vedere informațiile pe care afacerea dvs. le poate pierde, amenzile pe care le puteți primi în consecință din partea statului, securitatea cibernetică este surprinzător de accesibilă. Important este să luați în considerare de ce are nevoie afacerea dvs. Va fi, cu siguranță, mai ieftin decât reconstruirea unui sistem infectat și înlocuirea informațiilor pierdute.

Începeți cu o consultanță.