F5

La ziua de azi, aproape fiecare afacere este bazată pe livrarea de servicii sau produse prin intermediul aplicațiilor sau serviciilor web. Piața aplicațiilor web este în creștere și în schimbare, iar atacurile cibernetice devin din ce în ce mai sofisticate, ceea ce înseamnă că riscurile de securitate a informațiilor sunt în creștere. Protejează-ți afacerea de atacurile cibernetice cu ce cel mai Avansat Web Application Firewall, de la F5, disponibil acum la preț special.

Dacă ai un serviciu web, ce rulează pe o lățime de bandă de până la 200 Mbps, atunci profită de oferta specială pentru F5 Advanced Web Application Firewall de 6500 USD/an.

Oferta include:

  • Licență disponibilă pentru un serviciu web.
  • Lățime de bandă – 200 Mbps.
  • Acces la baza de date internațională cu IP Reputation.
  • Modul de actualizare a bazei de date de vulnerabilități (signatures).

Implementarea soluției nu este inclusă în preț. Serviciile de implementare se calculează în funcție de numărul de aplicații web care urmează a fi protejate. Licența nu poate fi extinsă sau upgradată la un alt tip de licență mai avansată.

Aplicațiile web sunt în mod constant atacate de utilizatori rău intenționați, iar experții în securitate caută dispozitive WAF care să protejeze serviciile web de atacuri avansate, inclusiv atacuri zero-day. WAF-urile sunt concepute pentru a proteja toate aplicațiile, indiferent de format.

WAF a fost creat special pentru protejarea aplicațiilor web și este o soluție îngust specializată. Web Application Firewall este capabil să înțeleagă grupuri de protocoale și dependențe specifice aplicațiilor care sunt construite pe deasupra protocoalelor de aplicație http/https.

AWAF F5 este un paravan de protecție pentru aplicații web de înaltă performanță, care oferă un nivel ridicat de securitate aplicațiilor web. Analiza profundă a traficului aplicațiilor îți permite să identifici cele mai complexe atacuri DoS și DDoS.

AWAF de la F5 asigură conformitatea cu standardele globale majore de securitate (ex. PCI DSS, HIPPA etc.). Și toate acestea pe baza unei singure platforme.

Principalele avantaje:

  • Securitatea aplicațiilor web fără necesitatea de a modifica codul lor sursă.
  • Soluție completă pentru respingerea atacurilor DDoS.
  • Raportare completă a evenimentelor, jurnal de log-are.
  • Performanță ridicată și flexibilitate.
  • Respectarea standardelor globale de securitate (de exemplu, PCI DSS, HIPPA)
  • Reducerea cheltuielilor de capital.
  • Continuitate și accesibilitate la serviciile web.

 

Exemple de aplicații și servicii web: orice pagină web (web banking, internet magazin, cont web utilizator, online booking, webmail, etc.), aplicații mobile, API.

Pentru mai multe detalii solicită o consultanță la office@xontech.md sau la +373 62 15 37 37.

Mai multe despre ofertă și soluție aici