vulnerabilități cybersecurity

Există mai multe metode prin care poți afla vulnerabilitățile de securitate ale afacerii tale:

  1. Analiza riscurilor și vulnerabilităților: Această metodă implică evaluarea tuturor activelor, infrastructurii și sistemelor utilizate de afacere pentru a identifica orice vulnerabilități în ceea ce privește securitatea informațiilor. Poți opta pentru aceste servicii la Xontech Systems.
  2. Testarea de penetrare: Acesta este un proces de testare a sistemelor de securitate ale afacerii, utilizând un hacker etic sau o echipă specializată pentru a descoperi eventualele puncte slabe ale sistemelor. Ai și aceste servicii la Xontech Systems.
  3. Evaluarea conformității: Aceasta implică verificarea conformității afacerii cu anumite standarde și reglementări privind securitatea informațiilor, cum ar fi GDPR, ISO 27001, PCI-DSS. Oferim și aceste servicii.
  4. Analiza datelor de acces: Analiza datelor de acces poate ajuta la identificarea utilizatorilor care au acces la date importante și la identificarea oricăror probleme legate de securitatea conturilor.
  5. Formarea angajaților: Angajații pot fi căile cele mai frecvente de intrare pentru atacurile cibernetice. Prin urmare, este important să instruiești angajații asupra modului în care își pot proteja propriile conturi și sisteme și să le oferi instruire adecvată în ceea ce privește securitatea. Alege servicii de instruire în securitate cibernetică de la Xontech Academy.