Xontech Systems continuă să promoveze importanța securității cibernetice și împreună cu ”Indeed” organizează un webinar gratuit în cadrul căruia veți afla cum să treceți la un nou nivel de protecție a informațiilor, să preveniți amenințările cibernetice interne și externe și să automatizați eficient procesele IT prin utilizarea soluției PAM (Accestul privilegiat al utilizatorului).

Participați la webinarul ”Indeed - Tehnologii avansate pentru securitatea cibernetică modernă” și veți primi răspuns la următoarele întrebări:

  • Cum să gestionați în mod eficient și ușor accesul la sistemele de informații ale companiei?
  • Cum să oferiți autentificare multi-factor pentru diferite categorii de angajați?
  • Cum să maximizați eficiența PKI și să abordați provocările complexe ale managementului certificatelor digitale și al cardurilor inteligente (smartcard)?

O atenție deosebită va fi acordată protejării accesului privilegiat și controlului sesiunilor privilegiate.

Utilizatorii privilegiați, fie ei în calitate de reprezentanți ai companiilor, administratorii de sisteme sau contractorii/subcontractorii, au capacitatea de a face modificări fundamentale la sistemele informaționale. Acest lucru duce la creșterea riscului de scurgere de date și la creșterea vulnerabilității companiei în fața atacatorilor.

Inginerul de asistență tehnică principal pentru “Indeed Identity”, Maxim Kuzmov, va demonstra scenariile cele mai interesante și cerute pe scară largă pentru utilizarea PAM, precum și vă va răspunde la întrebări.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții fiabile de securitate cibernetică (PAM) pentru afacerea dvs., asigurați-vă că participați la webinarul nostru!

Pentru înregistrare completați formularul: https://forms.gle/HqqrRaJidH5kNMru7

Agenda webinarului:
11:00 – 11:10 – Welcome speech XONTECH Systems;
11:10 – 11:20 – Prezentarea solutiei PAM (Accesul privilegiat al utilizatorului) – Indeed;
11:20 – 11:50 – Demonstrație Live;
11:50 – 12:00 – Intrebări&Răspunsuri – XONTECH Systems&Indeed.

Prezentarea va fi ținută în limba rusă.