Securizarea datelor companiei dvs. este cu certitudine unul din cele cel mai importante lucruri. Iar când vorbim de siguranță, ne referim în primul rând la soluții concrete, menite să protejeze chiar și în condițiile de criză. Un business de succes nu funcționează fără implementarea unui sistem de management amplu.

Adoptarea unei soluții de management al securizării afacerii în aceste condiții este vitală. Aceasta nu doar va proteja organizația de un potențial atac cibernetic ci și va gestiona riscurile de securitate IT din mediul rețelei dvs. de afaceri.

F-Secure Radar este soluția ideală de management al vulnerabilităților și de scanare a securității business-ului dvs., care oferă instrumentele necesare pentru a controla și gestiona incidentele care pot duce business-ul dvs. la scenarii sumbre.

Cum funcționează F-Secure Radar?

Soluția F-Secure Radar include 5 etape pentru asigurarea activității rețelei dvs. de afaceri:

  • Discovery Radar – detectează și localizează toate sistemele din rețeaua dvs;
  • Motoarele de scanare ale soluției Radar vizează toate sistemele identificate în scopul detectării vulnerabilităților;
  • Management – rezultatele scanărilor pot fi vizualizate și gestionate prin prioritizarea și atribuirea sarcinilor de remediere;
  • Reporting – pot fi generate rapoarte personalizate și detaliate cu instrucțiuni de remediere a vulnerabilităților găsite;
  • Verification – această etapă implică sisteme de re-scanare, manuală sau de rutină, pentru a asigura implementarea corectă a soluțiilor.

Vă invităm la Webinarul de joi, 16 iulie ca să aflați mai multe informații utile despre managementul vulnerabilităților din rețea și cum soluția F-Secure Radar vă poate ajuta să controlați și gestionați riscurile de securitate IT din mediul rețelei de afaceri.

Ce veți afla la Webinar?

  1. Care sunt beneficiile produsului F-Secure Radar;
  2. Cum puteți gestiona toate vulnerabilitățile din infrastructura companiei dintr-o singură consolă;
  3. Cum soluția F-Secure Radar vă ajută să fiți în conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor 679/2016 (GDPR), Payment Card Industry Data Security Standard și cu alte standarde de securitate la nivel internațional;
  4. Scenarii și exemple de implementare a soluției F-Secure Radar.

F-Secure Radar este cel mai nou produs F-Secure, acesta fiind nominalizat de către Gartner drept „Vendor of vulnerability management technology and solutions”.

Prezentarea va fi ținută în limba română.

Webinar-ul este gratuit. Participarea necesită înregistrare în prealabil.

Înregistrare aici