ABBYY®, lider global în tehnologiile și soluțiile Digital IQ, a anunțat posibilitatea de achiziție a soluțiilor sale și la abonament, care până nu demult se vindeau doar perpetual (pe viață). Acest lucru vă permite, în funcție de necesități, volum și mărimea companiei, să achiziționați soluțiile ABBYY® la preț mult mai mic, cu plată anuală și astfel să gestionați mult mai eficient informațiile din companie. Soluțiile ABBYY® FineReader, disponbile la abonament: ABBYY® FineReader PDF standard, FineReader PDF corporate, FineReader PDF for Mac, FineReader PDF viewer, Extended CLI support & for RPA, FineReader PDF Campus, Mobile Enterprise. Soluțiile ABBYY® FineReader, disponbile la abonament, încep de la un preț de 75,25 euro pe an, pentru 26 – 50 licențe.

Xontech Systems, distribuitorul ABBYY® în Moldova

Vă oferă licențe perpetual dar și la abonament anual pentru oricare dintre produsele enumerate mai sus.

ABBYY®  oferă soluții cu tehnologii inteligente pentru fiecare etapă din procesul de transformare digitală a unei organizații. Aceste soluții ajută întreprinderile și lucrătorii din domeniul informațiilor să obțină o eficiență mai mare, să accelereze luarea deciziilor și să crească veniturile. Începând de la scanarea și recunoașterea documentelor până la captura de date, analiză de text, inteligență artificială și de proces, soluțiile ABBYY®  se integrează pe întregul ciclu de viață al informațiilor.

ABBYY® Finereader PDF 15 (standard și corporate) – Cea mai inteligentă soluție PDF. ABBYY® FineReader® 15 este un instrument PDF versatil, alimentat de OCR. Vă permite să lucrați ușor și eficient cu diferite tipuri de documente:

  • Editează și organizează documente PDF: editați și actualizați documentele PDF (create digital sau convertite din print) fără pași suplimentari de conversie.
  • Colaborați la un document PDF și aprobați-l: Folosiți comentarii și marcaje pentru a facilita colaborarea cu succes.
  • Securizează și semnează documente PDF: Securizați documentele prin utilizarea semnăturilor digitale, redactarea informațiilor sensibile, eliminarea datelor ascunse (metadate) și controlul accesului cu parole.
  • Creați și convertiți PDF: Accesați documentele din print transformându-le în PDF sau convertiți documente PDF în formate editabile precum Microsoft® Office.
  • Digitalizați documente și scanați-le cu OCR: Integrați documentele din print în spațiul de lucru digital pentru stocare, reutilizare și editare.
  • Automatizarea rutinelor de digitalizare și conversie (doar FineReader 15 Corporate): simplificați sarcinile de conversie repetitive sau conversia mai multor documente în fișiere editabile.
  • Compară documente în formate diferite(doar FineReader 15 Corporate): Identificați rapid și în mod sigur modificările dintre două versiuni ale unui document.

ABBYY®  FineReader PDF Viewer simplifică munca dvs. de zi cu zi cu fișierele PDF: Vizualizare, căutare, imprimare, revizuire și completare formulare. Este alternativa la Adobe Reader. Funcționalitățile acestei soluții sunt:

  • Vizualizați și căutați în PDF-uri;
  • Completați formulare PDF interactive;
  • Salvați și imprimați documente PD;
  • Comentați, marcați și adnotați PDF-uri;
  • Deschideți PDF-uri protejate prin parolă și verificați starea semnăturii digitale;
  • Creați documente PDF (create cu ștampilă de test).

FineReader PDF Campus. Cu licențele ABBYY®  Campus, special concepute pentru universități și școli, instituțiile de învățământ pot implementa ABBYY®  FineReader PDF în toate PC-urile deținute instituțional în școli sau campusuri de diferite dimensiuni. Licențele campus oferă instituțiilor educaționale o valoare excepțională pentru banii investiți. Cu ABBYY®  FineReader PDF, profesorii, cercetătorii și studenții pot fi semnificativ mai productivi și mai eficienți. FineReader PDF abordează transformarea digitală a cercetării și a sălilor de clasă prin facilitarea lucrului atât cu cărțile tipărite, cât și cu cele digitale, cu revistele, publicațiile științifice și alte materiale.

ABBYY®  FineReader PDF pentru iOS și Android – Asistent inteligent de captură. Primul scaner bazat pe inteligență artificială care captează rapid documente și cărți, creează copii în format PDF și JPEG și extrage texte din documente scanate.

Xontech Systems este distribuitorul produselor ABBYY® . Solicită o ofertă de preț pentru licențe perpetual sau la abonament, la sales@xontech.md.