Indeed PAM desktop console

Comoditatea în utilizare este un atribut important al oricărui software. Pe lângă îmbunătățirea funcționalităților, Indeed și-a propus cu fiecare nouă versiune la Indeed Privileged Access Manager, să-l facă mai user friendly și mai comod de utilizat, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului.

Versiunea Indeed PAM 2.5 are o inovație semnificativă pentru utilizatorii finali ai sistemului.

Pentru a optimiza spațiul pe desktop și a organiza mai bine conexiunile, Indeed PAM 2.5 oferă un funcțional special – Indeed PAM Desktop Console, pentru stațiile de lucru care rulează pe Microsoft Windows.

Acum, tot ce trebuie să facă utilizatorul este să lanseze Indeed PAM Desktop Console, să se autentifice și să deschidă conexiunea necesară din lista celor disponibile.

În plus, Indeed PAM Desktop Console facilitează navigarea între sesiuni, permițându-vă să rulați mai multe sesiuni într-o singură fereastră a aplicației. Fiecare sesiune nouă se deschide într-o filă separată. Deci, pentru a naviga între sesiuni, tot ce trebuie să faceți este să comutați de la o filă la alta. Acum, spațiul de lucru al utilizatorului privilegiat arată după cum urmează:

Indeed PAM Desktop Console