Dacă ai un sistem informațional în companie, atunci trebuie să știi cum să-l securizezi

Participă la cursul Auditor Intern pentru sistemul de management al securității informaționale conform standardului ISO 27001:2013

Ca să știi cum să evaluezi riscurile și cum să integrezi strategii de securitate informațională.

Vei afla despre conceptele de bază ale managementului securității IT. Vei parcurge o prezentare a standardelor ISO 27001 și ISO 27002 precum și vei afla despre tehnici de audit, coordonarea și conducerea unei echipe în acest domeniu.

Pentru a dezvolta o afacere de succes este necesar ca angajații companiei să dispună de o bună pregătire în domeniul securității informaționale și să cunoască instrumentele de securitate a sistemelor informatice. Relația cu clienții este la fel un element cheie a unei afaceri de succes, iar certificarea ISO 27001 va spori considerabil nivelul de încredere al clienților în produsele și serviciile pe care le oferi, demonstrând că dispui de un nivel înalt de securitate.

Participă la curs:

  • Ca să clarifici cum are loc evaluarea riscului și impactul incidentelor grave asupra firmei;
  • Ca să cunoști care sunt reglementările naționale și europene privind protecția datelor cu caracter personal;
  • Ca să cunoști cum să integrezi securitatea informațională cu strategiile și cerințele companiei;
  • Ca să știi cum să elaborezi și să documentezi un sistem de management al securității informaționale și modalitățile de implementare;
  • Ca să știi cum să elaborezi procedurile interne în baza standardului ISO 27001:2013.

 

Ce vei afla la curs?

  • Care sunt punctele vulnerabile ale sistemului informatic din cadrul companiei tale, astfel încât vei putea acționa în consecință;
  • Veți dobândi cunoștințe despre securitatea informațională, procese și proceduri ce țin de prelucrarea datelor cu caracter personal, manipularea lor, inclusiv accesul autorizat intern și extern;
  • Vei învăța cum să elaborezi bugete de IT sincronizate cu necesitățile reale;
  • Ulterior vei fi în măsură să decizi ce investiții în hardware și software vor fi necesare pentru protecția sistemelor IT.

Xotech Systems este partener de încredere a companiilor internaționale precum: TUV Austria și PECB.

Cui i se adresează cursul?

Persoanelor care vor face parte din echipa de audit intern pentru SMSI a unei organizații care dorește să implementeze sau care a implementat un astfel de sistem, resposabili de securitatea informației, manager IT, specialiști IT.

 

Finalizare:

Fiecare cursant va primi suportul de curs cât și materialele necesare desfășurării cursului în bune condiții. În ofertă este inclusă prestația trainer-ului, locația cu pauzele de cafea, inclusiv examenul împreună cu certificatul de absolvire oferit de către “TUV Austria”. Pauzele de prânz nu sunt incluse în preț. Adițional, fiecare participant va primi suportul de curs în format tiparit și alte materialele necesare pentru buna desfășurare a cursului și susținerii examenului.

 

Informații:

  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului;
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente;
  • Xontech Systems îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi.

 

Durata: 4 zile