Webinar - Forcepoint A Singe Cybersecurity Platform

Xontech Systems vă invită la webinarul “Forcepoint – A Single Cybersecurity Platform” care se va desfășura la 2 iunie curent, începând cu ora 10.00. Continuăm promovarea importanței securității informaționale și dedicăm acest webinar producătorului Forcepoint.

Forcepoint webinar

Soluțiile Forcepoint se adaptează la risc în timp real și sunt furnizate printr-o platformă de securitate convergentă. Soluțiile protejează utilizatorii din rețeaua companiei pentru o colaborare ușoară între ei, securizează accesul lor la sistemele on-premise și cloud cu ajutorul la web și e-mail security. În rezultat, se previne scurgerea datelor confidențiale din rețeaua corporativă și se elimină găurile de securitate provocate din interiorul companiei.

Forcepoint este lider în Gartner, timp de 9 ani consecutiv.

Dispune de soluții, printre puținele în lume care oferă o securitate complexă și un management centralizat.

În cadrul webinarului veți afla despre cum puteți opri amenințările avansate ascunse în conținutul web dynamic, conținutul perimetral, email și preveni scurgerea de date.

Agenda webinar-ului:

 

#10.00 – 10.15 – Welcome speech.

#10.15 – 11.00 – Forcepoint ONE as way for the future:

  • Securing the three main user destinations
  • Cover on what kind of access we secure (managed/unmanaged)
  • Security Enforcement – uploads/downloads/access
  • Key advantages of FP ONE

Speaker – Mikolaj Pigon, Inside Territory Account Manager, South East Europe, Forcepoint.

#11.00 – 12.20 – Forcepoint – NGFW and it’s Endpoint Context Agent.

#11.20 – 12.15 – Forcepoint – Data Loss Prevention, Web and Mail Security with a single management console.

# 12.15 – 12.30 – Q&A, Quiz & Awards.

 

Participanții activi la webinar vor primi cadouri.

  • Cu Forcepoint Web Security veți securiza în mod proactiv web-ul împotriva amenințărilor și veți putea inspecta complet conținutul și scana de orice intruziune externă, atât traficul cât și conținutul.
  • Forcepoint Email Security este un sistem bazat pe cloud sau on-premise, care împiedică amenințările rău intenționate să intre în rețeaua organizații prin intermediul email-ului și protejează datele sensibile împotriva transmiterii neautorizate în afara companiei.
  • Forcepoint Data Loss Prevention – securizează și controlează datele, permițând în același timp partajarea lor în afara companiei. Este singura soluție cu statut de lider timp de 9 ani la rând în Gartner.
  • Forcepoint Next Generation Firewal – gestionează și conectează în siguranță toate birourile și sucursalele de la distanță de la o singură consolă centrală.
  • Forcepoint One – An all-in-one (one platform, one console, one agent).

Participarea la webinar este gratuită și doar pe bază de înregistrare în prealabil.