Business Continuity Management conform standardului ISO 22301:2019

Detalii curs: Durata cursului este de 3 zile, iar programul este: 09:00 – 16:30.

 

Planurile de continuitate a activității sunt esențiale pentru funcționarea continuă a tuturor tipurilor de întreprinderi. Aceste planuri au o importanță sporită, deoarece întreprinderile se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologie pentru a-și face afacerile. Standardul ISO 22301 specifică cerințele pentru planificarea, stabilirea, implementarea, operarea, monitorizarea, revizuirea, întreținerea și îmbunătățirea continuă a un sistem de management documentat, pentru a vă pregăti să răspundeți și să vă recuperați de la evenimentele distructive în cazul în care acestea apar.

 

Cui îi este recomandat?

 • Persoanelor implicate în BCMS (Business Continuity Management
  Systems;
 • Persoanelor care doresc să dobândească cunoștințe despre procesul
  BCMS;

Află cum să menții succesul companiei chiar și atunci când apar evenimente distructive.

Participă la cursul “Implementator al managementul continuității afacerilor și analiza riscurilor conform standardului ISO 22301:2019”.

Cum veți crește performențele companiei participând la acest curs?

Majoritatea oamenilor ar dori să aibă succes în activităţile lor, dar nu ştiu ce trebuie să facă pentru aceasta şi de aceea preferă să nu facă nimic.

Fiecare organizaţie poate avea succes, iar pentru a reuşi, trebuie de muncit foarte mult. Succesul nu este un fenomen care vine pe neaşteptate.  Pe când incidentele care pot peturba activiatea organizației, apar absolut neplanificat. Incidentele pot lua diverse forme, de la dezastre naturale, acte de terorism până la pierderea de parole, stergerea datelor, plecarea persoanelor cheie din companie, defectarea serverului, etc.

 

De aceea, o strategie de management a continuităţii afacerii este esențială pentru funcționarea continuă a tuturor tipurilor de întreprinderi, mai ales că tot mai multe companii se bazează pe tehnologie pentru a-și face afacerile.

Beneficiile cursului Business Continuity Management:

 

 • Veți spori încrederea în aptitudinea companiei
  de a-și continua operațiunile pe parcursul unei întreruperi a
  activității;
 • Veți acționa rapid și reduce costurile aferente
  întreruperii activității;
 • Veți cunoaște cum să implementați rapid și eficient managementul continuității afacerii și veți fi capabil să elaborați proceduri interne în baza standardului ISO 22301:2019.

Oferta include:

 

 • Materiale de instruire;
 • Interacțiune cu trainer-ul în orice moment;
 • Partajarea documentelor și informației împreună cu trainer-ul;
 • Examinarea la finalul cursului;
 • Certificatul de absolvire după examinare, acreditat la nivel
  internațional.

Noul Standard ISO 22301 – Sistemul de Management al Continuităţii Afacerii – a fost aprobat prin vot de către comitetul tehnic ISO/TC223 în data de 2 aprilie 2012, care vine să simplfiice sarcina de planificare pentru evenimentele neaşteptate şi le va da posibilitatea managerilor organizaţiilor să reacţioneze în timp util atunci când vor apărea diicultăţi. Pentru că standardul este acceptat la nivel internaţional, el va permite o abordare în colaborare pe întregul glob.

 

Standardul este aplicabil tuturor organizaţiilor, indiferent de mărimea lor, locaţie sau de activitate. Acest standard va ajuta organizaţiile să-şi conceapă un BCM (Business continuity management) care este adecvat propriilor nevoi şi care îndeplineşte cerinţele părţilor interesate.

Perioada realizării trainingului:

 

 • Trainingul va fi realizat online pe platforma Zoom.
 • După confirmarea numărului final de participanți, se va confirma data
  și orele realizării acestuia.
 • Plata se va realiza în avans.
 • Plata va fi efectuată în MDL la cursul comercial de cumpărare BCR Chișinău.